Pe cine mai sperie Steaua lui Munteanu?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roş-albaştrii nu au mai reuşit o victorie în campionat de şase etape, dar Dorinel Munteanu este la primul punct în faţa Rapidului. Ultima rundă a Ligii I a consemnat câteva cifre interesante. Steaua nu mai bate pe nimeni, în timp ce Braşovul este neînvinsă de 11 etape şi are şapte egaluri consecutive.

Steaua este la a şasea partidă consecutivă în campionat în care nu a gustat din cupa victoriei. Mai precis, roş-albaştrii nu au mai învins din data de 21 septembrie, când băteau cu 4-0 pe Gaz Metan Mediaş, în Ghencea. Steaua a mai avut o „serie neagră” şi mai gravă, în sezonul 1972-1973, atunci bifând 14 etape fără victorie.

Buzăul, record negativ

Totuşi, să remarcăm că Dorinel Munteanu a câştigat primul punct în faţa Rapidului din postura de antrenor. Gloria Buzău este la doar un punct de recordul negativ al echipei Progresul Oradea, care în ediţia 1957-1958, după 14 etape izbutise doar un punct. Buzoienii au două. Orădenii au terminat atunci pe ultimul loc, după 22 de etape, cu doar 5 puncte.

În etapa a 14-a a Ligii I s-a înregistrat primul egal dintre Pandurii şi Gloria Bistriţa, prima victorie a Universităţii Craiova la Buzău şi debutul ca antrenor de prim eşalon al lui Viorel Moldovan (FC Vaslui). CFR Cluj continuă să rămână fără victorie pe terenul grupării FC Braşov.

Un record este şi cea de-a şaptea remiză consecutivă a echipei FC Braşov, din care patru de 0-0, iar elevii lui Lucescu Jr. nu au mai pierdut de 11 etape, din data de 10 august, când au fost învinşi de FC Argeş, scor 1-0. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite