Englezii acuză Spania că vrea să mituiască arbitrii la Mondiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful Federaţiei Engleze de Fotbal, David Triesman, face afirmaţii şocante: Spania, cu ajutorul Rusiei, vrea să mituiască arbitrii de la Cupa Mondială.

Scandal de proporţii în fotbalul mondial! Asta dacă înregistrarea de o oră scoasă la iveală de amanta lui David Triseman, preşedintele Federaţiei Engleze de Fotbal (FA) se va dovedi adevărată. ABC informează azi că "The Mail on Sunday" a publicat stenograma unei înregistrări audio în care şeful FA susţine că are informaţii că Spania şi Rusia au pactizat ca ibericii să câştige Cupa Mondială cu ajutorul arbitrilor, în schimb îşi va retrage candidatura la Mondialele din 2018, în favoarea Rusiei.

Conţinutul casetei, despre a cărui veridicitate FA nu s-a pronunţat încă dezăluie amănunte şocante, dacă se vor dovedi adevărate. Triesman spune că "sunt dovezi că autorităţile fotbalistice spaniole încearcă să identifice arbitrii pe care îi vor avea în Africa de Sud la meciurile lor pentru a-i mitui". Şeful FA explică şi implicarea Rusiei, care, alături de Spania şi Anglia, e candidată la organizarea Cupei Mondiale din 2018.

În acel moment, interlocutoarea lui Triesman, Melissa Jacobs, l-a întrebat: "Rusia îi va ajuta pe spanioli în asta?", la care preşedintele FA răspunde: "Cred că Rusia va ajunge la un acord". Jacobs îi reaminteşte atunci că Rusia nu s-a calificat la Campionatul Mondial din această vară, din Africa de Sud, deci "nu are nimic de pierdut". Triseman răspunde: "Exact: absolut nimic de pierdut!"

Vezi pe adevarul.es de ce Triesman crede că Rusia are tot interesul să ajute Spania să mituiască arbitrii şi să-şi asigure, astfel, titlul mondial.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite