Presa spaniolă despre experienţa lui Lopez Caro la Vaslui: "Coşmar!", „Infern!", „Hărţuire!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Principalele cotidiene din presa din Spania au relatat astăzi "coşmarul" prin care trece fostul antrenor al lui Real la Vaslui, unde "patronul Porumboiu orchestrează debarcarea tehnicianului spaniol, pentru a nu-i plăti clauza".

"Lopez Caro, hărţuit la locul de muncă", scrie El Mundo. "Lopez Caro trăieşte un adevărat infern în România", titrează 20 minutos. "Incredibilul coşmar al lui Lopez Caro în România", este titlul articolului din cel mai titrat cotidian sportiv spaniol, Marca.

"Juan Ramon Lopez Caro trăieşte un adevărat coşmar la Vaslui, club din prima divizie din România. Lucrurile nu-i merg foarte bine antrenorului andaluz în plan sportiv, echipa situându-se doar pe locul 14 din campionat şi este eliminată din Europa League. Dar la toate acestea se adaugă "campania de mobbing" (hărţuire la locul de muncă), orchestrată de preşedintele clubului, Adrian Porumboiu, pentru a-l obliga pe tehnicianul spaniol să demisioneze", scrie El Mundo.

"Porumboiu vrea să scape de Lopez Caro"

"Porumboiu vrea să scape de Lopez Caro, pentru a nu-i mai plăti fostului antrenor al lui Real Madrid 1 milion de euro, clauza de reziliere. Şi pentru a-şi îndeplini scopul, a orchestrat o campanie de abuz şi hărţuire contra celui care a fost pariul său personal pentru acesz sezon", mai relatează prestigiosul cotidian iberic.

Presa spaniolă scrie şi despre protestele fanilor de la stadionul vasluian, fani care, spun jurnaliştii din Spania, ar fi fost puşi chiar de patronul Porumboiu să-i ceară demisia tehnicianului spaniol.

"În plus, Porumboiu îl discreditează pe antrenor după fiecare partidă în presa locală", mai scriu ziariştii spanioli, care citează declaraţia lui Lopez Caro: "Să fie foarte clar: Eu sunt încă antrenorul principal al Vasluiului!".

Citeşte ce scriu ziarele din Spania despre relaţia lui Adrian Porumboiu cu presa din România.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite