„Cea mai slabă echipă a grupei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După înfrângerea de la Lyon, Steaua a fost criticată de cotidianul francez  „L’Equipe“. Cotidianul „L’Equipe“ a scris că vicecampioana României a demonstrat că este cea mai slabă echipă a Grupei F.

Victoria lui Olympique Lyon în faţa Stelei (2-0) a fost comentată pe larg în presa franceză. Campioana din Ligue 1 a făcut un pas uriaş spre optimile de finală ale Ligii Campionilor şi mai are nevoie de o remiză pe terenul Fiorentinei pentru a fi sigură de calificare.

În schimb, jocul Stelei a lăsat o impresie mai proastă decât în meciul tur, pierdut de roş-albaştri cu 3-5. „Dacă în tur Lyon a fost surprinsă de Steaua, campionii Franţei au controlat total situaţia în acest joc, în faţa unui adversar care a pus de prea puţine ori probleme”, a scris „Le Parisien“, în timp ce ziarul „L’Equipe“ a fost mult mai tranşant: „Lyon a meritat victoria şi a înscris ambele goluri spre finalul reprizelor, iar cele trei puncte erau de aşteptat să vină în faţa celei mai slabe echipe din grupă”.

Juninho: „Steaua are şanse la locul trei”

Nici site-ul oficial al clubului lyonez nu i-a iertat pe români: „Lyon nu s-a ambalat de la început, pentru a nu lua gol repede în faţa unei formaţii care în acest meci nu a arătat mare lucru”. Fotbalistul care a deschis scorul pentru Lyon, brazilianul Juninho Pernambucano, le-a transmis steliştilor să creadă în calificarea în Cupa UEFA de pe locul trei.

„A fost un meci dificil şi pot spune că am jucat cu o Steaua mai bună decât în tur, o echipă dezinvoltă, care nu avea ce pierde şi care a făcut un meci bun. Steaua a schimbat antrenorul, dar a găsit un echilibru. Ei trebuie să spere în continuare la calificarea în Cupa UEFA, pentru că mai au meciuri de jucat”, a declarat Juninho.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite