În sfârşit, un succes pentru giuleşteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapidiştii nu au reuşit o prestaţie prea bună în jocul de aseară, dar au câştigat trei puncte care le permit să viseze mărcar la Cupa UEFA. Rapid a câştigat în Giuleşti cu Gaz Metan, 4-2, şi a urcat pe locul zece în clasament. Peseiro a trimis în primul 11 numai străini.

Rapidul a avut şansa, aseară, să se reabiliteze în faţa suporterilor. Motivul? Întâlneau o echipă ce nu a marcat niciun gol în precedentele cinci deplasări şi care a primit, în schimb, 15.  Mai mult, Gazul nu a reuşit să strângă niciun punct din meciurile din deplasare. Cu toate acestea, oaspeţii au reuşit să deschidă scorul încă din minutul nouă.

Sabou a prins un şut fenomenal de la 18 metri, iar Andrade nu a mai avut ce face. Patru minute mai târziu, giuleştenii au reuşit egalarea. Fernandes a înscris cu mâna stângă, din plonjon, asistentul Eduard Dumitrescu nu a indicat nimic, iar arbitrul de centru, Marius Bocăneală, a validat reuşita.

Gazul a fost aproape de a data lovitura în minutul 17, dar Boaru nu a găsit cadrul porţii fiind blocat în extremis de Adefemi. Tot oaspeţii au fost cei care au controlat şi finalul de repriză, dar nu au mai găsit breşe în apărarea Rapidului. În partea a doua a jocului, Peseiro a decis să-l trimită în teren pe Herea, acesta fiind primul român ce a evoluat aseară pentru Rapid.

În minutul 56, centralul a mai avut o fază grea pe care iar a judecat-o greşit. Boya a scăpat singur cu portarul Şteţca şi a fost faultat de acesta.

Centralul a indicat lovitură liberă şi numai cartonaş galben pentru goalkeeper.  În ultimele 30 de minute ale jocului, cele două echipe au marcat nu mai puţin de patru goluri. Spadacio, în minutele 67 şi 84, Curtean în 71, Cesinha în 7.

Rapid respiră prin noi

La jocul de aseară, spectatorii nu i-au mai contestat aşa puternic pe jucători. În schimb, cu o oră înainte de începutul jocului, fanii au afişat un banner pe care se putea citi: ”Rapid respiră prin noi”.

Rapid: E. Andrade – Vella, Fernandes, J. P. Andrade, Bozovici – Adefemi, Paulista (60 C. Lazăr) – Pitbull (53 Herea), Spadacio (89 Grigore), Cesinha – Boya. Antrenor:  Jose Peseiro.

Gaz Metan : Şteţca – Grillo, Falemi, Fl. Lazăr, Buzean – Sabou, Hoban, Eric (70 M. Voicu),  Curtean – Boaru (90 Paina), C. Prodan . Antrenor:  Cristian Pustai

Goluri: Fernandes 13, Spadacio 67, 84, Cesinha 71 / Sabou 8, Curtean 78

Stadionul Giuleşti: 4.000

Arbitru: Marius Bocăneală

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite