„Nu am semnat nimic!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Lăcătuş nu este nici acum antrenorul Stelei în mod oficial. Gigi Becali şi „Fiara” nu au parafat încă niciun contract, totul rezumându-se doar la discuţii. Lăcă a refuzat o ofertă consistentă de la Ankaragucu pentru a veni la Steaua, dar başkanii turci încă nu au renunţat la ideea de a-l aduce pe Marius la echipă.

După aproape două săptămâni de la demiterea lui Dorinel Munteanu, Steaua nu are încă instalat un antrenor în mod oficial. Anunţat ca înlocuitor al lui Munti, Marius Lăcătuş a precizat că nici acum nu a semnat  vreun act cu gruparea din Ghencea.

„Nu pot să spun că sunt noul antrenor al Stelei. Nu am semnat deocamdată nimic. Până acum, eu cu Gigi Becali avem doar o înţelegere verbală. O să spun că sunt din nou antrenor la Steaua după ce voi semna actele”, a spus ieri Lăcătuş.

Acesta a fost contactat de Gigi Becali încă înainte de a-l anunţa pe Dorinel Munteanu că renunţă la serviciile sale. Cei doi s-au înţeles abia după ce patronul stelist a recunoscut că a greşit faţă de Lăcă.

„Greşeala se plăteşte”, i-a transmis „Fiara” lui Gigi Becali, iar acesta a fost de acord să pluseze la salariu. Timp de două săptămâni însă nu s-a parafat nimic între Lăcătuş şi gruparea din Ghencea, Gigi Becali dorind să amâne semnarea contractului după Sărbători.

Başkanii turci nu au renunţat la Lăcă

Înainte de a-şi da acordul de a reveni la Steaua, Marius Lăcătuş a fost foarte aproape de a semna un contract cu turcii de la Ankaragucu. Gruparea de pe locul 14 din Turcia îi oferea „Fiarei” un salariu consistent de 600.000 de euro.

La Steaua, salariul lui Lăcă este de 250.000 de euro, urmând să ia încă pe atât dacă câştigă titlul ce asigură prezenţa direct în grupele Ligii Campionilor.

Başkanii de la Ankaragucu au fost impresionaţi de faptul că Marius Lăcătuş a reuşit să califice Steaua în grupele Ligii Campionilor în dauna celor de la Galatasaray. „Lăcătuş a fost la un pas să semneze cu Ankaragucu, e foarte apreciat acolo”, a confirmat impresarul Cornel Teodorescu. 

Refuzaţi de Lăcătuş, başkanii de la Ankaragucu au încercat să găsească un alt înlocuitor. Hristo Stoicikov ar fi trebuit să semneze cu turcii, dar rezultatele slabe ca antrenor ale bulgarului au amânat negocierile.

Conducătorii de la Ankaragucu au aflat că Marius Lăcătuş nu a semnat încă un contract cu Steaua şi presează pentru a-l convinge pe Lăcă să vină în Turcia, mărind chiar oferta financiară dacă este cazul.

Gigi nu-l vrea pe Golan

În ultimul timp, conducerea Stelei s-a axat tot mai mult pe varianta aducerii lui Omer Golan. Atacantul israelian al lui Lokeren este o ţintă mai veche a Stelei, de pe vremea lui Mihai Stoica.

Golan este golgheterul lui Lokeren, cu şase reuşite, marcând chiar o dublă în ultima etapă. Totul a decurs foarte bine până în momentul în care conducerea lui Lokeren a comunicat preţul atacantului: două milioane de euro.

Suma l-a făcut pe Gigi Becali să ceară stoparea negocierilor. „E un jucător bun Golan ăsta, dar nu este ceea ce vreau eu. Şi în niciun caz nu plăteam pe el două milioane de euro, ce, sunt nebun?

Mai bine mai pun încă un milion şi iau un atacant de mare clasă”, a anunţat patronul Stelei. Acesta se laudă de pomană de vreo doi ani că aduce un atacant de 2-3 milioane de euro.   

Garanţii pentru Mirel Rădoi

Impresarul Ioan Becali face eforturi pentru a găsi cât mai repede o echipă din străinătate care să-l transfere pe Mirel Rădoi. „Mirel trebuie să plece ori acum, ori la vară.

image

Rădoi (stânga) este genul de jucător care dă totul pe teren



Acum este însă mai greu de transferat. Dacă nu a plecat la 24 de ani, când curgeau ofertele pentru el, acum este mult mai dificil. Nu cred că Steaua poate lua 5-6 milioane de euro, atât cât cere vărul meu Gigi”, a spus Ioan Becali.

Acesta este gata să-şi pună la bătaie toată influenţa sa pentru a-l transfera pe Rădoi. „Ca să se obţină o sumă mare pe el ar trebui să fac un sacrificiu, să garantez eu că nu se accidentează, cred că o să fac şi asta până la urmă”, a spus impresarul.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite