Avem cel mai scump tricou!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De câteva zile, în magazinele cu profil sportiv din St. Gall, locul unde este cazată echipa naţională a României, au apărut tricouri identice cu cele pe care Chivu, Mutu şi restul

De câteva zile, în magazinele cu profil sportiv din St. Gall, locul unde este cazată echipa naţională a României, au apărut tricouri identice cu cele pe care Chivu, Mutu şi restul coechipierilor din prima reprezentativă le vor purta în partidele de la Campionatul European.

Surprinzător, chiar dacă cererea nu este deloc mare în ceea ce priveşte articolele vestimentare cu însemnele "tricolorilor", echipamentul elevilor lui Victor Piţurcă costă cel mai mult. Fanii care vor să-şi achiziţioneze "replica" tricourilor pe care le vor îmbrăca jucătorii naţionalei trebuie să scoată din buzunar 109 franci, cu zece franci mai mult decât ar fi nevoiţi să plătească pentru cele ale Suediei, Germaniei sau Cehiei.

Românii se pot mîndri că au tricouri mai scumpe cu 20 de franci elveţieni decât reprezentativele Poloniei, Croaţiei, dar şi adversara din grupa C a turneului final, Italia.

La fel ca germanii şi francezii

Pentru suporterii Franţei şi Germaniei, s-au pus în vânzare şi echipamente identice cu cele cu care elevii lui Domenech, respectiv Low, se vor îmbrăca în meciurile de la CE. Preţul lor este la fel ca pentru tricourile naţionalei României, 109 franci. Spre deosebire însă, ele au căutare printre iubitorii fotbalului. Dacă pe zi se vând cinci replici ale bluzelor pe care Henry sau Ribery le poartă, din cele ale "tricolorilor" se dă unu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite