A scăpat de bandaj, dar va purta mască!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mirel Rădoi a revenit la lookul de dinaintea turneului final Stelistul Mirel Rădoi pare că a trecut peste grava accidentare din meciul cu Italia. Internaţionalul s-a plimbat ieri, prin

Mirel Rădoi a revenit la lookul de dinaintea turneului final

Stelistul Mirel Rădoi pare că a trecut peste grava accidentare din meciul cu Italia. Internaţionalul s-a plimbat ieri, prin Bucureşti, fără bandajul pe care l-a purtat zilnic din 13 iunie.

Fotbalistul va relua săptămâna viitoare pregătirile la echipa de club, însă va purta o mască specială care-l va proteja de eventualele lovituri.

Căpitanul Stelei a renunţat la bandajul care îi proteja faţa, însă va fi nevoit să poarte o mască atunci când va relua pregătirile

Accidentat grav la meciul României cu Italia (1-1), Mirel Rădoi se va antrena normal începând cu săptămâna viitoare.

Fanii stelişti pot răsufla uşuraţi. Mirel Rădoi îşi revine rapid după accidentarea suferită la Euro. Rădoi s-a accidentat după ce s-a lovit cap în cap cu Răzvan Raţ, în minutul 20 al meciului cu Italia.

Stelistul a fost scos atunci de pe teren pe targă, fiind bandajat pe faţă, şi a fost transportat la spital. El a fost operat la Spitalul Universitar din Zürich, după ce a suferit o fractură a peretului ocular stâng şi o deviaţie de sept. Rădoi va fi apt 100% de săptămâna viitoare, iar la reluarea pregătirilor va purta o mască specială, care să îi protejeze zona feţei ce i-a fost afectată.

Pleacă de la Steaua?

Transferul lui Rădoi la o echipă din străinătate a redevenit de actualitate, după ce patronul stelist Gigi Becali a anunţat că Steaua va face o tranzacţie de trei ori mai mare decât transferul al lui Ştefan Radu la Lazio.

"Giovanni (n.r. - impresarul Ioan Becali) are o surpriză pentru mine, veţi vedea în următoarele zile. Nu e Dică, Dică nu e o surpriză, s-a mai vorbit. Dacă e Goian? Nu pot să vă spun. Dacă e de calibrul transferului lui Ştefan Radu la Lazio (n.r. - pentru 5,4 milioane de euro)? E de calibru triplu", a spus Gigi Becali.

Mă simt din ce în ce mai bine şi abia aştept să revin la pregătiri alături de colegii mei. Ţin să le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine în aceste momente dificile

Mirel Rădoi,
Steaua

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite