VIDEO Un nou scandal rasist la Liverpool! Adeyemi a vrut să iasă de pe teren!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liverpool se confruntă cu un nou atac rasial. După ce Luis Suarez a fost suspendat 8 meciuri pentru că l-a făcut ”negru” pe francezul Patrice Evra, fundaşul lui Manchester United, acum suporterii au trecut la jigniri asupra adversarilor.

Fanii lui Liverpool s-au dat în spectacol cu 10 minute înainte ca meciul din turul 4 al Cupei Angliei cu Oldham (5-1), formaţie din a 3-a ligă, să se încheie.Aceştia l-au jignit pe Tom Adeyemi, numindu-l "negru nenorocit”.

Jucătorul lui Oldham a început să plângă şi a vrut să părăsească terenul, dar jucătorii lui Liverpool, printre care Gerard şi Kuyt, plus arbitru, l-au calmat şi acesta nu a mai părăsit terenul.

Poliţia a reţinut mai mulţi fani, iar conducătorii ”cormoranilor” au anunţat că vor lua măsuri.

Potrivit Daily Mail, Tom Adeyemi, în vârstă de 20 de ani, a depus deja o plângere la poliţie împotriva celor care l-au atacat.

"Incidentul a avut loc în a doua parte a meciului, care acum este investigat atât de ambele cluburi, cât şi de poliţie", se arată în comunicat.

"Poliţia din Merseyside poate confirma că nimeni nu a fost arestat în această seară (nr. 6 ianuarie) sub acuzaţia de rasism", se arată în comunicatul trimis de autorităţi.

Paul Dickov, managerul echipei Oldham, a explicat că Tom este un băiat foarte calm, bine educat şi cu un temperament fantastic: "De când e la noi în echipă, din luna august, nu l-am auzit niciodată să ridice vocea. Ca să reacţioneze aşa cum a făcut-o el, cu siguranţă s-a spus ceva".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite