A băut şampanie înainte de meci!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
A băut şampanie înainte  de meci!
A băut şampanie înainte de meci!

Mircea Lucescu şi-a sărbătorit ziua de naştere în dimineaţa partidei cu Timişoara. Antrenorul lui Şahtior a împlinit ieri 64 de ani, primind o vizită surpriză din partea oficialilor clubului ucrainean.

Deşi se grăbea să ajungă la stadion pentru a se întâlni cu jucătorii săi la şedinţa tehnică, Mircea Lucescu a fost nevoit să-şi modifice programul. Pe neaşteptate, la locuinţa sa din Doneţk a ajuns o delegaţie a clubului, care a ţinut să-l felicite pe tehnicianul român cu ocazia zilei de naştere.

Bineînţeles, de la eveniment nu au lipsit buchetele de flori şi şampania, în timp ce soţia lui „Il Luce”, Neli, a fost luată şi ea prin surprindere, servindu-i pe invitaţi cu cafea, ciocolată caldă şi fructe.

image

Antrenorul a ciocnit un pahar de şampanie cu soţia sa, Neli



„Mircea Lucescu a scris istorie pentru Şahtior. S-a îndeplinit visul mai multor generaţii de fani, acela de a cuceri o cupă europeană”, a spus, într-un scurt discurs, unul dintre reprezentanţii ultimei câştigătoare a Cupei UEFA. Inedit, mesajele de felicitare s-au rostit iniţial în limba engleză.

Totuşi, Mircea Lucescu a insistat pentru utilizarea limbii ruse, care nu era însă înţeleasă de întreaga asistenţă, astfel că s-a revenit la engleză!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite