FOTO Fiestă în roșu și alb la Madrid: Atletico a prezentat cupa!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii au defilat pe străzile din centrul orașului într-un autocar decapotabil și le-au arătat fanilor trofeul UEFA Europa League.

Peste 40.000 de fani ai echipei Atletico s-au adunat aseară la Fuente de Neptuno pentru a sărbători sosirea la Madrid a cupei UEFA Europa League, cucerită miercuri seară în finala cu Fulham (2-1). Îmbrăcați în alb și roșu, culorile tradiționale ale grupării madrilene, fanii i-au așteptat pe Forlan și compania cu "Campiooonii! Campiooonii!" și "Atleeetic! Atleeetic! Atleeetic!".

Petrecerea a început la ora 20.45, când autobuzul decapotabil, pe care scria "Campioni, visul continuă", a făcut ultima stație la Fuente de Neptuno. Startul fusese dat la ora 17.00, la stadionul "Vicente Calderon". S-au făcut popasuri la Catedrala Almudena, la sediul Primăriei Madrid și la sediul Comunității Madrid.

Copii ținuți în spate de părinții lor, femei vopsite pe față sau bărbați în delir au scandat numele jucătorilor, au cântat și au dansat. Nu au fost uitați nici rivalii locali de la Real Madrid și cei de la Sevilla, adversarii din finala Cupei Regelui. "Vă așteptăm aici săptămâna viitoare" a fost mesajul jucătorilor către fani, ei promițându-le că le vor aduce și al doilea trofeu din acest sezon.

Vezi pe adevarul.es galerie foto de la petrecerea fanilor lui Atletico Madrid.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite