VIDEO Ronaldo ratează meciul cu Valencia datorită unui gest infantil!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Juanma Ortiz (dreapta) l-a scos din sărite pe Ronaldo! FOTO: EPA
Juanma Ortiz (dreapta) l-a scos din sărite pe Ronaldo! FOTO: EPA

De-abia revenit pe teren după o absenţă de aproape două luni, Ronaldo se întoarce în tribune după ce şi-a lovit un adversar în meciul cu Almeria şi a fost eliminat. Deşi echipa sa a câştigat cu 4-2, nervii lusitanului au cedat şi acesta a avut o reacţie care o va costa pe Real Madrid prezenţa sa în derby-ul de la Valencia, de duminică.

Ronaldo a fost înger şi demon pentru Real Madrid cu Almeria. Deşi a marcat un gol şi a scos şi un penalty, pe care s-a încăpăţânat să îl execute şi pe care însă l-a ratat (noroc că Benzema a reuşit să marcheze la aceeaşi fază pe respingerea portarului), starul portughez a văzut al doilea cartonaş galben, după o intervenţie nesportivă asupra lui Juanma Ortiz, care însă l-a provocat pe nouarul madrilenilor.

Deşi Ronaldo şi-a cerut scuze faţă de fani şi coechipieri, asta nu va conta prea mult pentru Real Madrid, care va trebui să se descurce fără el şi fără Kaka, accidentatat, în meciul pe care „galacticii" îl vor juca duminică la Valencia, cu fosta echipă a lui Adrian Ilie.

Vezi cum a „obţinut" Ronaldo eliminarea cu Almeria!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite