VIDEO: Ronaldinho, prins în club înainte de Milan-Fiorentina!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ronaldinho a fost relaxat în fața paparazzilor
Ronaldinho a fost relaxat în fața paparazzilor

Șansele ca Ronaldinho să ajungă la Galatasaray cresc. Ronaldinho a fost prins ieșind dintr-un club la ora 2 noaptea iar șefii Milanului nu au fost tocmai încântați. Brazilianul a fost introdus doar patru minute pe teren în AC Milan - Fiorentina 1-0, gol Zlatan Ibrahimovic.

Hagi și-l dorește pe Ronaldinho la Galatasaray pentru talentul imens pe care brazilianul îl aduce cu el pe terenul de fotbal. Însă ”dințosul” nu renunță la viața tumultoasă de noapte, ultima ispravă având loc chiar înainte de partida de campionat dintre Milan și Fiorentina.

Ronaldinho nu a părut deloc deranjat că este filmat de paparazzi la ora 2 noaptea, la ieșirea dintr-un club de salsa, însoțit fiind de câțiva prieteni și de cinci femei. Chiar dacă amicii fotbalistului au încercat să-l scape, bruscându-i inițial pe cei care filmau, Ronaldinho i-a potolit pe cei care îl însoțeau și a dialogat relaxat cu paparazzi. ”Eu sunt bine acum și mă duc acasă, la ora asta, tu îți faci treaba ta, și toată lumea e ok”, a declarat fără probleme Ronaldinho. 

Antrenorul Massimilliano Allegri a aflat de la reporteri despre isprava brazilianului. ”Nu este normal ca un sportiv să fie în oraș la o oră atât de târzie. Dar atunci când o cină se prelungește, lucrurile pot ajunge și în această situație”, a comentat, vădit nemulțumit, Allegri.

De altfel, deși Pato și Inzaghi sunt accidentați, antrenorul Milanului nu l-a introdus pe Ronaldinho decât în minutul 86 al partidei cu Fiorentina, câștigată de Milan cu 1-0 prin golul reușit de Ibrahimovic. ”Ronaldinho nu poate juca în același timp pe teren cu Ibrahimovic și cu Robinho”, a declarat Allegri, care a adoptat un sistem 4-3-1-2 în care brazilianul nu-și găsește locul printre titulari.

Vezi imaginile cu Ronaldinho ieșind din club:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite