Ronaldinho: "Berlusconi este ca un tată pentru mine"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ronaldinho a recunoscut că are o relaţie excelentă cu patronul clubului AC Milan, Silvio Berlusconi, actualul premier al Italiei fiind cel care a insistat să-l aducă pe atacantul brazilian la gruparea de pe San Siro, în urmă cu doi ani, de la FC Barcelona.

"Este ca un frate mai mare, ca un tată pentru mine. Ştiu că pot conta oricând pe Berlusconi, avem o relaţie excelentă. Dacă am nevoie de ceva, pot să-l sun oricând", a declarat Ronaldinho într-un interviu acordat cotidianului sportiv francez L'Equipe.

Referindu-se la evoluţiile sale în tricoul echipei AC Milan, starul brazilian a precizat: "După ce am câştigat totul cu Barcelona a fost destul de dificil... Însă, în sezonul trecut, am reuşit să mă relansez graţie unui mare antrenor, Leonardo, care m-a lăsat să fac ceea ce-mi place pe teren... Acum sunt la acelaşi nivel la care eram la Barca. Când un fotbalist joacă bine, oamenii se obişnuiesc, iar atunci când evoluează ceva mai slab, încep să-şi pună întrebări sau inventează lucruri".

Lui Ronaldinho nu i-a trecut încă supărarea după neselecţionarea pentru Cupa Mondială 2010, considerând că ar fi meritat să evolueze la turneul final din Africa de Sud.

"Niciun alt brazilian nu a realizat mai multe ca mine în Europa. Meritam să fiu convocat. Nu am urmărit nici măcar o singură partidă de la Cupa Mondială. Mie îmi place să joc fotbal, nu să stau timp de 90 de minute în faţa televizorului şi să mă uit la un meci. Nu am răbdare. Mondialul din 2014? Ar fi frumos să particip. Dar să nu uităm că va mai fi o Cupă Mondială şi în 2018... Vârsta nu reprezintă o problemă pentru mine. L-am avut coechipier pe Paolo Maldini (fostul căpitan al lui AC Milan - n.red), care a jucat până la 40 de ani. Vreau să fiu ca el", a adăugat Ronaldinho, care va avea 34 de ani în 2014, când ţara sa va găzdui următoarea ediţie a Cupei Mondiale de fotbal.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite