Ronald Koeman, dat afară de la Alkmaar!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După doar opt luni de la preluarea postului de principal al campioanei Olandei, succesorul lui Louis Van Gaal pe banca tehnică a lui AZ Alkmaar a fost concediat, anunţă AFP

Sub conducerea lui Koeman, Alkmaar nu a reuşit deloc să impresioneze. După înfrângerea de vineri, 1-2 cu Vitesse Arnhem, echipa a căzut pe locul şase în Eredivisie şi se află la o distanţă de 16 puncte faţă de liderul Ajax. Nici în Liga Campionilor AZ nu a făcut prea multe valuri, fiind pe locul patru înaintea ultimului meci, cu Standardul lui Ladislau Boloni, de miercuri.

„Conducerea clubului nu mai poate baza colaborarea cu antrenorul pe nici un fel de argument sportiv" s-a arătat într-un comunicat oficial postat pe site-ul clubului olandez.

De altfel, Ronald Koeman s-a arătat extrem de dezamăgit de această decizie. „Aveam impresia că lucrurile merg pe drumul cel bun şi că cei din conducere îmi acordă încredere totală. Meciul cu Vitesse a fost unul slab, recunosc, dar această decizie m-a dezamăgit profund" a declarat fostul antrenor al Barcelonei.

Koeman a preluat AZ Alkmaar în luna mai a acestui an, de la Louis Van Gaal, care a plecat la Bayern Munchen.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite