Au dat-o pe românisme: Spania dă vina pe starea gazonului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Federaţia spaniolă va depune plângere la UEFA privind starea gazonului de pe stadionul Arena din Gdansk unde a disputat duminică primul său meci la Campionatul European, cu Italia (1-1).

După partida cu Italia, jucătorii spanioli, în frunte cu Xavi Hernandez şi Fabregas, s-au plâns de starea gazonului pe care vor mai susţine celelalte două meciuri din grupe, joi cu Irlanda şi luni cu Croaţia."Este lamentabil că am jucat pe un asemenea teren", a precizat Fabregas, plângându-se de uscăciunea ierbii.

La conferinţa de presă, selecţionerul spaniol Vicente Del Bosque a ţinut isonul jucătorilor săi: "Eu găsesc că este păcat că am jucat pe un gazon atât de uscat, pentru că afectează calitatea spectacolului".

Federaţia din Polonia a contestat plângerile spaniolilor."Gazonul a fost la o înălţime perfectă. În ce priveşte uscăciunea ierbii, normal, terenul trebuie udat înainte de meci, dar pentru asta este nevoie de aprobarea ambelor echipe. Spania a vrut acest lucru, dar Italia s-a opus", a precizat preşedintele Federaţiei poloneze de fotbal, Grzegorz Lato, pentru un post local de radio.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite