România, a treia şansă de calificare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Lucescu, antrenorul României
Răzvan Lucescu, antrenorul României

Casele de pariuri cred că Franţa şi Bosnia sunt pricipalele favorite să ajungă la EURO 2012.

Casele de pariuri nu cred că România se va califica la EURO 2012. Rezultatele slabe înregistrate în preliminariile pentru Mondialul din Africa de Sud dar şi problemele lui Cristi Chivu (accidentare la cap) şi Adrian Mutu (depistat pozitiv cu sibutramină) au dus la acest rezultat. Echipa antrenată de Răzvan Lucescu porneşte cu şansa a treia în Grupa D.
Casele de pariuri acordă României o cotă de 4.50 pentru câştigarea grupei, în timp ce Franţa este favorită certă, cu o cotă de 1.60, iar Bosnia are o cotă de 4.25. Aceste rezultate sunt susţinute şi de declaraţiile contracandidatelor la calificare. „Franţa e favorită, toată lumea spune că nu va avea probleme să obţină primul loc, dar Franţa nu mai e ce a fost, nu e nici măcar pe aproape de echipa lui Zidane. România nu este mai bună decât noi şi consider că avem şanse reale să ne clasăm pe una dintre primele două poziţii. Anul acesta vom juca patru meciuri şi mi-aş dori să întâlnim Franţa şi România în deplasare şi să jucăm cu Luxemburg acasă", a spus selecţionerul Bosniei, Safet Susici.

Aceste declaraţii l-au cam enervat pe Răzvan Lucescu, care a replicat: „Să mai dea astfel de declaraţii, chiar ne face un bine".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite