Suporterii Realului îi cer lui Florentino Perez transferuri noi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florentino Perez va trebui să aducă jucători noi în această iarnă
Florentino Perez va trebui să aducă jucători noi în această iarnă

Doar 15% dintre susţinătorii grupării madrilene sunt mulţumiţi cu lotul actual de jucători, restul de 85% cerând noi întăriri în această iarnă.

Achiziţiile făcute în acestă vară de Florentino Perez, preşedintele clubului de fotbal Real Madrid, nu i-au mulţumit pe deplin pe suporterii echipei. Conform ziarului "Marca", suporterii Realului îi cer lui Perez să opereze noi transferuri în această iarnă.

Într-un sondaj realizat de ziarul madrilen, doar 15% dintre susţinătorii grupării din Madrid au declarat că sunt mulţumiţi cu lotul actual de jucători. Restul de 85% cred că Florentino Perez va trebui să-l întărească cu jucători noi. Iar asta, în condiţiile în care în vară au fost aduşi Cristiano Ronaldo, Kaka, Xavi Alonso, Benzema, Albiol, Arbeloa, Garay şi Granero.

Majoritatea participanţilor la acest sondaj sunt de părere că Real Madrid are nevoie de un mijlocaş lateral şi un fundaş lateral. De asemenea, 20% dintre cei care au votat consideră că Real Madrid are nevoie de un jucător bun organizator la mijlocul terenului, iar 33% cred că ar trebui să se îmbunătăţească jocul pe cele două benzi.

Vezi pe adevarul.es pe ce jucător au pus ochii conducătorii Realului

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite