Timp de două ore, Real Madrid a fost lider în Primera Division

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Messi a marcat golul victoriei și a readus-o pe Barca pe primul loc
Messi a marcat golul victoriei și a readus-o pe Barca pe primul loc

FC Barcelona și-a reluat poziția de lider, după ce a învins greu, pe teren propriu, pe Malaga. Și Realul a avut ceva emoții, chiar dacă învins la scor.

Doar două ore a fost Real Madrid în această seară liderul clasamentului din Primera Division. Gruparea madrilenă, care a învins la scor pe Tenerife (1-5), a revenit pe poziția a doua a clasamentului, după ce FC Barcelona a învins acasă pe Malaga (2-1).

Cele două partide au făcut parte din etapa a 24-a a campionatului spaniol de fotbal. La finalul acestor două confruntări, FC Barcelona și-a reluat poziția de lider, însă Madridul a avut posibilitatea să viseze frumos timp de două ore.

Tenerife - Real Madrid 1-5

În meciul disputat la Tenerife, Higuain și-a făcut din nou datoria de atacant. El a marcat două goluri, care parcă au dat aripi unei formații madrilene, care a avut o evoluție modestă în prima jumătate de oră. Argentinianul a marcat în minutele 29 și 41 și a adus liniștea în tabăra Realului, chiar înainte de pauză.

La reluare, Ayoze (46) a redus din handicap, însă Tenerife s-a bucurat de gol doar două minute, pentru că Real a marcat din nou, prin Kaka (48). Pe final, Cristiano Ronaldo (79 - penalty) și Raul (91) au completat tabela de marcaj într-o partidă care i-a adus formației madrilene trei puncte.

Tenerife, penultima clasată, a avut de doi cenți speranțe la 0-0 și 1-2, dar cele câteva ocazii, la care a intervenit salvator Iker Casillas, nu au fost de ajuns pentru a spera la un rezultat mare. Pe final, formația gazdă s-a stins și a așteptat, ca un pugilist în corzi, fluierul final.

FC Barcelona - Malaga 2-1

FC Barcelona a dominat ostilitățile de o manieră categorică, însă abia pe finalul partidei a reușit să marcheze. Pedro (68) a fost din nou salvatorul catalanilor, marcând cu un șut senzațional la colțul scurt. Malaga a egalat repede, în minutul 80 și părea să furnizeze o mare surpriză. Atunci, Valdo a speculat o greșeală în defensiva Barcelonei și a egalat, spre disperarea lui Pep Guardiola.

Trei minute mai târziu, Messi a readus bucuria în tabăra campioanei en-titre, la o fază la care au mai contribuit Xavi și Dani Alves. Pe final, arbitrul întâlnirii a anulat un gol valabil, înscris de Ibrahimovici (89), centralul semnalând un presupus fault în atac al suedezului.

Barcelona a obținut greu cele trei puncte și și-a recăpătat poziția de lider. Deși a avut o posesie covârșitoare a balonului și și-a creat numeroase ocazii de a marca, formația lui Pep Guardiola a demonstrat că introduce din ce în ce mai greu mingea în poartă.

Vezi pe adevarul.es golurile marcate în cele două meciuri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite