Cristiano Ronaldo, două goluri și eliminare pentru un cot în figură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalistul portughez a fost înger și demon pentru Real Madrid. A dat două goluri și a luat un cartonaș roșu. Barcelona este lider neînvins în turul campionatului.

Distanța din clasament dintre FC Barceona și Real Madrid se menține la cinci puncte și după etapa a 19-a, ultima a turului campionatului spaniol de fotbal. Ambele formații s-au impus în partidele susținute în această rundă.

Sâmbătă seară, FC Barcelona a câștigat categoric (0-3) confruntarea pe care a susținut-o în deplasare cu Valladolid, una dintre codașele clasamentului. Catalanii au demonstrat că, în ciuda tuturor speculațiilor, constituie o grupare puternică și merită să ocupe locul întâi în clasament. Golurile au fost marcate de Xavi (20), Alves (22) și Messi (54). Cu această victorie, Barca a încheiat turul neînvinsă (15 victorii și patru egaluri), fiind a cincea echipă din istoria fotbalului spaniol care obține această performanță.

Ocupanta poziției secunde, Real Madrid a câștigat pe teren propriu, tot în fața unei echipe din subsolul clasamentului, Malaga. La capătul unui meci mediocru, madrilenii s-au impus cu scorul de 2-0, prin două reușite ale lui Cristiano Ronaldo (35, 39). Portughezul a fost protagonistul serii. Atât în ceea ce privește lucrurile bune, cât și lucrurile rele.

Golurile sale au adus Realului victoria, dar Cristiano Ronaldo a fost eliminat în urma acordării unui cartonaș roșu direct pentru un cot aplicat în figură unui adversar. Șicanat de Mtiliga, fotbalistul de 96 de milioane de euro al Realului, a ripostat în minutul 70, fiind eliminat de arbitrul Pérez Lasa. El va lipsi echipei sale în etapa viitoare, când Madrid are o deplasare grea la Deportivo La Coruña.

Vezi adevarul.es golurile lui Ronaldo, rezultatele complete ale etapei și clasamentul Primerei Division

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite