Adevăr sau lăudăroşenie? Mărturia unui bişniţar român: "Am luat 1000 de bilete la Barcelona - Real"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cezar şi biletele
Cezar şi biletele

Un român stabilit în Spania, Cezar, a publicat o poză pe Facebook în care are împrăştiate în camera sa 1.000 de bilete la meciul Barcelona - Real Madrid. "Voi da lovitura, sper să scot 1 milion de dolari", spune el.

Când vine vorba de bişniţă cu bilete la meci, pe români nu-i întrece nimeni. Un anume Cezar a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care este înfăţişat cu 1.000 de bilete la meciul Barcelona - Real Madrid. Partida are loc pe Camp Nou la 22 aprilie şi poate decide titlu de campioană. Cezar este mândru că a pus mâna pe aceste tichete care, speră el, îi vor aduce un profit de 1 milion de dolari!. "Am o mie de bilete şi vreau să câştig un milion de dolari de urma lor. Credeţi că mă agitam pentru un singur bilet?", a afirmat el în ziarul "Reforma".

"Am fost la casa de bilete şi am cerut 1.000 de tichete. Le-am transportat cu o pătură acasă", se laudă românul. Această afirmaţie este îndoielnică, ţinând cont că oficial nu s-au pus în vânzare bilete. Totuşi, oficialii agenţiei ce se ocupă de vânzarea biletelor spun că bişniţarii au intrat deja în posesia unor tichete.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite