Benitez şi-a dat acordul pentru a prelua pe Inter Milano

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul spaniol Rafael Benitez şi-a a dat acordul pentru a deveni noul tehnician al echipei Inter Milano, a anunţat preşedintele grupării milaneze, Massimo Moratti.

"Am ajuns la un acord. Am rezolvat ultimele detalii. Miercuri vă vom anunţa când Benitez va fi prezentat. Tot ce ne rămâne de făcut e semnarea contractului. Oricum, cred că Benitez nu mai este în Italia şi va veni numai pentru prezentarea oficială", a declarat conducătorul campioanei Italiei, citat de agenţia italiană de ştiri Ansa.

Moratti a adăugat,citat de site-ul oficial al clubului, că data exactă când va fi prezentat noul antrenor va fi comunicată de directorul tehnic Marco Branca: "Aşteptaţi până când clubul vă comunică ceva oficial, eu nu mă ocup de acest tip de muncă. Aşteptaţi ca Marco Branca şi ceilalţi să vă spună când va veni timpul şi atunci când va fi prezentat noul antrenor".

Potrivit cotidianului Daily Telegraph, Benitez îşi doreşte să aducă cu el la formaţia din Milano mai mulţi membrii ai staff-ului tehnic cu care a lucrat la FC Liverpool, printre care antrenorul secund Mauricio Pellegrino, preparatorul fizic Paco de Miguel şi antrenorul cu portarii Xavi Valero.

Gruparea FC Liverpool a anunţat, săptămâna trecută, că, de comun acord, s-a decis întreruperea colaborării cu antrenorul spaniol Rafael Benitez . Spaniolul, care pregătea echipa Liverpool din 2004, îl va înlocui la Inter pe Jose Mourinho. Portughezul a antrenat în perioada 2008-2010 formaţia Internazionale Milano, la care evoluează şi fundaşul român Cristian Chivu, cu care a câştigat finala Liga Campionilior în acest sezon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite