Benitez, tot mai aproape de Inter Milano

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul spaniol ar putea semna chiar astăzi contractul cu campioana Italiei.

Preşedintele clubului Internazionale Milano, Massimo Moratti, a declarat că venirea antrenorului Rafael Benitez pe banca tehnică a echipei milaneze este aproape finalizată.

"Benitez ne va garanta că vom putea continua la acelaşi nivel. Nu alegem un tehnician dacă nu suntem convinşi, încă nu sunt parafate actele doarece nu poţi să semnezi dacă nu ştii ce semnezi, dar cu siguranţă am mers pe varainta Benitez de la început pentru că e cel pe care îl considerăm cel mai potrivit să menţină Inter la acelaşi nivel", a declarat, luni, conducătorul formaţiei milaneze.

Potrivit cotidianului Gazzetta dello Sport, fostului tehnician al echipei FC Liverpool i s-a oferit un contract pe trei sezoane cu un salariu de aproximativ cinci milioane de euro anual.

Gruparea FC Liverpool a anunţat, săptămâna trecută, într-un comunicat publicat pe site-ul oficial, că, de comun acord, s-a decis întreruperea colaborării cu antrenorul spaniol Rafael Benitez. Spaniolul pregătea echipa Liverpool din 2004.

Benitez îl înlocuieşte la Inter pe Jose Mourinho. Portughezul a antrenat în perioada 2008-2010 formaţia Internazionale Milano, la care evoluează şi fundaşul român Cristian Chivu, cu care a câştigat finala Liga Campionilior în acest sezon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite