Rafa Benitez, antrenor Liverpool: Dacă trecem de Unirea, avem şanse să câştigăm Liga Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei engleze de fotbal FC Liverpool, adversara Unirii Urziceni în 16-imile Europa League, Rafael Benitez, nu se consideră norocos după tragerea la sorţi de la Nyon

"Va fi dur. Unirea a câştigat campionatul naţional, a fost într-o grupă dificilă în Liga campionilor, cu Sevilla şi Stuttgart. Am câţiva prieteni la Sevilla, îi voi contacta. Ceea ce contează este că acest trofeu poate fi câştigat. Europa League nu este Liga campionilor, dar există aici mai multe echipe bune. Va trebui să ne calificăm mai departe, dacă trecem de acest tur vom avea şanse să câştigăm competiţia. Am fi preferat să jucăm acasă meciul al doilea, dar trebuie să fim pregătiţi. Oricum, va fi interesant", a spus Rafa Benitez.

FC Liverpool, după părerea unanimă cel mai periculos adversar care putea să apară în faţa Unirii Urziceni la tragerea la sorţi, de 5 ori câştigătoare a cupei europene nr. 1, de 3 ori a Cupei UEFA, a constituit surpriza negativă a fazei grupelor Ligii campionilor de anul acesta, situându-se abia pe locul 3, după Fiorentina şi Olympique Lyon, devansând doar Debrecen. În prezent, în campionat ocupă locul 6.

În Europa League, meciul tur, de la Liverpool, este programat pe 18 februarie, returul urmând să aibă loc pe 25 februarie, la Bucureşti.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite