„Nu putem pierde cu Franţa”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul echipei naţionale a României, Cristian Chivu, a declarat că meciul cu Franţa de sâmbătă nu poate fi pierdut de tricolori. „Franţa e una dintre contracandidatele la calificare.

Căpitanul echipei naţionale a României, Cristian Chivu, a declarat că meciul cu Franţa de sâmbătă nu poate fi pierdut de tricolori. „Franţa e una dintre contracandidatele la calificare. Este un meci pe care nu putem să-l pierdem, pentru că rezultatul ultimei partide jucate în ţară nu a fost aşa cum ne-am dorit”, a spus Chivu.

Căpitanul tricolorilor le-a luat apărarea echipelor româneşti angrenate în Cupa UEFA, eliminate în bloc din această competiţie: „Datorită Stelei şi Rapidului, am avut cinci echipe în Cupa UEFA. Nu e un capăt de ţară, dar e păcat că niciuna nu a mers mai departe. Dezamăgirea e mare”.

Chivu a luat apărarea rapidiştilor

Chivu a comentat gestul fanilor rapidişti care au aruncat cu pietre în patronul Taher: „E normal ca suporterii să-şi piardă răbdarea. Şi după mine s-a aruncat cu ouă într-o perioadă.

Căpitanul tricolorilor a devenit ieri ambasador FIFA-SOS Satele Copiilor România, iar persoana care i-a înmânat certificatul a fost Gică Popescu, cel care deţine deja această titulatură. Cristi Chivu a putut fi prezent la acest eveniment deoarece nu a făcut parte din lotul lui Inter Milano pentru meciul cu Bolonia.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite