Un puşti îl salvează pe Hagi / Konyaspor-Galatasaray 0-1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

Galatasaray a câştigat ultimul meci de campionat din 2010 prin reuşita lui Dilaver, un fotbalist de doar 20 de ani, care a debutat astăzi cu gol în tricoul echipei Cim Bom. Antrenorul român poate avea o iarnă liniştită

Succesul din această seară, împotriva celor de la Konyaspor (1-0), era vital pentru Hagi. În urmă cu o săptămână, după eşecul cu Genclerbirligi, suporterii devastaseră stadionul, în timp ce presa de la Istanbul începuse să se îndoiască de capacităţile de antrenor ale lui Hagi. Astfel, un nou pas greşit îi putea determina chiar şi pe başkanii clubului să-şi piardă răbdarea faţă de „Rege".

image

A fost nevoia de „ochiul" lui Hagi, care l-a găsit la echipa secundă pe puştiul de 20 de ani Anil Dilaver şi a avut curajul de a-l introduce ca titular. Dincolo de cele trei puncte, cu care Galatasaray a urcat pe locul nouă în clasament, Hagi a mai obţinut o victorie: a închis deocamdată gura contestatarilor şi va putea pregăti în linişte reluarea campionatului, programată peste o lună, la finalul lui ianuarie. Albanezul Lorik Cana, unul dintre favoriţii lui Hagi, a primit cartonaş roşu în minutul 90, după o altercaţie cu un adversar.

"Trebuie să-i mulţumim cu toţii lui Anil. Fiecare are o şansă în viaţă şi trebuie să profite de ea", a declarat Regele la final.
Gică Hagi, antrenor Galatasaray

Alţi tineri promovaţi de Hagi:

Latovlevici, Torje, Bicfalvi, Arda Turan, Luchin

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite