Cum îl va primi Ghencea pe Dorinel?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fără victorie în primele trei meciuri ale mandatului său de antrenor al Stelei, Munteanu are astăzi primul meci în faţa propriilor suporteri cu FC Timişoara. Partida cu FC Timişoara din această seară poate fi considerată un reper, dar şi un moment al adevărului în relaţia dintre Dorinel şi suporterii stelişti.

Ziua “Z”, de departe cea mai importantă de la preluarea mandatului de antrenor de la Marius Lăcătuş, a sosit pentru Dorinel Munteanu. Prima impresie contează şi în cazul în care aceasta va fi tonică pentru ambele părţi, lui Dorinel i se vor deschide mai multe uşi decât ar putea el bănui. Diplomat, el spunea ieri că nu-l interesează cum va fi primit azi de suporteri. Singurul lucru care contează e rezultatul.

“Mă gândesc foarte puţin la cum voi fi primit în Ghencea. E important ca echipa să se mobilizeze şi să câştigăm jocul”, a spus “Neamţul”, care ştie că un succes cu FC Timişoara l-ar aduce pe poziţia pe care orice antrenor din lume şi-o doreşte, aceea de favorit al publicului. Din păcate pentru antrenor, momentul debutului în faţa propriilor suporteri nu e cel mai bun, în condiţiile în care o parte a galeriei steliste pregăteşte proteste la adresa finanţatorului Gigi Becali.

Neaga, titular?

Fără victorie în trei partide dificile, cu Lyon, Dinamo şi Rapid, Munteanu schimbă de la un meci la altul echipa pentru a găsi cea mai competitivă formulă pentru a câştiga puncte. Noutatea din această seară ar putea fi titularizarea lui Rică Neaga alături de Kapetanos şi Dayro Moreno.

FCSB, noul logo al Stelei

Steaua a lansat logo-textul “FCSB”, care va fi folosit pe toate materialele oficiale şi într-una dintre formele derivate, FCSB Ticketing, FCSB Magazine, FCSB Official etc.

“Steaua este un club cu anvergură europeană şi am dorit să ne aliniem astfel marilor cluburi care folosesc pe scară largă un logo-text oficial. Barcelona, cu FCB, Liverpool, cu LFC, sunt doar câteva exemple”, a declarat Valeriu Argaseală, preşedintele Stelei.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite