Portsmouth a fost dată în judecată de Lens

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dindane (stânga), subiectul litigiului dintre Lens şi Portsmouth
Dindane (stânga), subiectul litigiului dintre Lens şi Portsmouth

Oficialii clubului francez au demarat acţiunile legale împotriva echipei din Premiership, datorită neplăţii unor sume din transferurile jucătorilor Aruna Dindane şi Nadir Belhadj.

„Am demarat procedurile pe cale legală împotriva lui Portsmouth prin tribunalele sportive europene dar şi prin intermediul curţilor civile", a declarat preşedintele lui Lens, Gervais Martel, pentru Daily Star.

„Cred că trebuie să mergem mai departe pe presupunerea că Portsmouth nu are de unde plăti. Clauza de cumpărare pentru Dindane se activa în momentul în care aduna 11 meciuri, iar el a jucat deja în 11 meciuri pentru Portsmouth", a mai adăugat oficialul francezilor.

Clubul de pe "Fratton Park" are deja interdicţie la transferuri din partea ligii engleze, din cauza unor datorii avute către Chelsea, Watford şi Rennes.

Portsmouth se află în acest moment pe ultimul loc în Premiership şi va juca miercuri, în direct la Digi Sport de la ora 21:45, cu Arsenal Londra, în cadrul etapei cu numărul 20. În vara acestui an, Glen Johnson a fost cumpărat de Liverpool pentru suma de 20,5 milioane euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite