400.000 de euro pentru un gol la Rapid!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
400.000 de euro  pentru un gol la Rapid!
400.000 de euro pentru un gol la Rapid!

Djalovici şi J.P. Pinto au înscris împreună de cinci ori în Giuleşti. Copos a plătit două milioane de euro pe ei!Aduşi pe sume imense, J.P. Pinto şi Djalovici s-au făcut de râs în Giuleşti. La un calcul simplu rezultă că un gol marcat de cei doi l-a costat pe Copos  400.000 de euro!

Rapid a pierdut două meciuri la rând şi n-a reuşit să înscrie deloc. Cifrele vorbesc de la sine în cazul lui J.P. Pinto şi Djalovici, oamenii din atacul Rapidului.

Adus de Leiria în mandatul lui Mircea Rednic pentru 1,2 milioane de euro, portughezul a marcat pentru giuleşteni trei goluri în 34 de meciuri! Şi Radomir Djalovici are un palmares alarmant pentru el: două goluri în 24 de partide!

Singura diferenţă faţă de Pinto e că, pentru aducerea lui, George Copos a plătit mai puţin, adică 800.000 de euro, anul trecut către NK Rijeka.

Foştii jucători ai Rapidului au rămas şocaţi să afle că un gol marcat de cei doi valorează 400.000 de euro! Portarul de legendă al giuleştenilor, Rică Răducanu, s-a oferit chiar el să intre în atac: 

“Nu ştiu de pe unde au mai aterizat şi ăştia la Rapid. Să câştigi atâţia bani şi să faci figuraţie pe teren e ceva incredibil. Nici cu poarta goală nu dau gol. Şi eu dacă intram pe teren şi prindeam trei centrări bune, marcam de două ori”.

Hizo: „Avem probleme în atac“

Şi Viorel Hizo e nemulţumit de imprecizia atacanţilor săi. “Cu Timişoara şi Urziceni am avut peste zece situaţii de gol, însă nu am înscris niciunul. Este o problemă mai veche a noastră cu atacul. Trebuie să materializăm superioritatea prin goluri. Nu vreau să acuz pe nimeni, dar mai avem nevoie de un atacant”, a spus  antreorul Rapidului.

image

Djalovici nu s-a acomodat în Giuleşti şi i-a anunţat pe oficiali că are de gând să plece Foto: Marian Vilău

image

Cu ăştia doi în atac mergem bine, pierdem italieneşte, cu 1-0. Important e să ne prezentăm la meciuri şi, uşor-uşor… ajungem în B.

image


Rică Răducanu
fost portar Rapid

În ce partide au marcat cei doi

Joao Paulo Pinto

Poli Iaşi – Rapid    1-2    (et. 17 sezonul trecut)

Gloria Buzău – Rapid    0-1    (et. 30 sezonul trecut)

Rapid - Poli Iaşi    4-1    (et. 1 acest sezon)

Radomir Djalovici

Oţelul - Rapid     2-1    (et. 4 sezonul trecut)

Gloria Bistriţa – Rapid    1-3    (et. 18 sezonul trecut)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite