„Clau-gol“, trimis la pensie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Clau-gol“, trimis la pensie
„Clau-gol“, trimis la pensie

Alexe i-a luat faţa lui Niculescu. Totuşi, fostul golgheter ar putea fi titular întrucât Andrei Cristea a răcit. Uşor-uşor, cuplul Ţălnar - Dinu schimbă liniile în „Ştefan cel Mare“. Oamenii care se ocupă de destinele echipei s-au ambiţionat să întinerească lotul.

Mai întâi, a salvat echipa în Cupă. A intrat pe teren din postura de rezervă, a recuperat o minge la centrul terenului şi l-a servit perfect pe Niculescu pentru golul care a calificat Dinamo în sferturi.

A fost primul semn. Al doilea, a venit la Iaşi, unde l-a schimbat pe „Clau-gol”, moment în care fostul golgheter al „câinilor” a avut o reacţie nervoasă.

Degeabă însă! Marius Alexe e noul „puşti minune” din „Ştefan cel Mare” şi inclusiv cei din staff-ul tehnic al roş-albilor s-au convins de calităţile atacantului. Tocmai de aceea, fotbalistul de 19 ani va evolua, diseară, cu Galatasaray din primul minut.

Pierderea vitezei, vârsta înaintată şi lipsa de eficienţă sunt motivele pentru care Niculescu se îndepărtează de primul „11” şi se apropie cu paşi repezi de...pensie.

Cristea, absent de la ultimul antrenament

Totuşi, „Clau-gol” ar avea o şansă să joace din start pentru că, de la antrenamentul de aseară, a lipsit Andrei Cristea! Jucătorul de 25 de ani, autor a două goluri în ultima etapă, la Iaşi, a răcit şi a devenit incert pentru partida cu turcii de la Istanbul.

Cheia meciului

image

Marius Alexe, noua vedetă a „câinilor“



Veteranul fundaş central Emre Aşik este absenţa de ultimă oră din lotul adversarei lui Dinamo, alăturându-se mai vechiului accidentat Milan Baros. Rijkaard va fi nevoit să apeleze la Gökhan Zan (1,92 m), o „pâine de mâncat“ pentru Andrei Cristea.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite