„Loviţi-l pe Ronaldo!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Loviţi-l pe Ronaldo!“
„Loviţi-l pe Ronaldo!“

Chiar dacă vorbim despre un turneu amical, se poate spune că Real Madrid a pierdut primul obiectiv al sezonului, „Cupa Păcii“. În semifinale, Juventus Torino a dezvăluit slăbiciunile „galacticilor“ şi felul în care poate fi oprit cel mai scump fotbalist al planetei.

„Toţi jucătorii s‑au sacrificat pentru anihilarea lui Cristiano Ronaldo“, a spus după meci tehnicianul italienilor, Ciro Ferrara. O tactică simplă, care a depăşit însă limitele regulamentului, CR9 fiind deseori contrat prin faulturi dure.

Salihamidzici, Felipe Melo şi, în final, Grygera au atentat pe rând la integritatea fizică a portughezului. Intrarea ultimului, direct pe genunchi, se putea  încheia cu o accidentare extrem de gravă, dacă Ronaldo ar fi fost prins cu piciorul pe gazon.

Marchează doar din penalty!

„Atenţia“ specială de care se bucură Ronaldo din partea adversarilor afectează şi presta­ţiile portughezului. Contra lui Juve (1-2), Cristiano a marcat al doilea său gol pentru Real, însă tot din penalty, la fel cum se întâmplase şi în meciul precedent.

O altă concluzie desprinsă din primele patru amicale ale echipei lui Pellegrini: toate golurile încasate de madrileni, cinci la număr, au pornit din faze fixe!

Finală de două milioane de euro!

Juventus şi Aston Villa (2-1 cu FC Porto în a doua semifinală) îşi vor disputa în această seară, la Sevilla, cel mai important trofeu al verii. „Cupa Păcii”oferă câştigătoarei aproximativ două milioane de euro, în timp ce învinsei doar jumătate. Miză de Liga Campionilor!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite