FOTBAL: Stoica:"Sunt mai optimist ca niciodată"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Stoica:"Sunt mai optimist ca niciodată"!
FOTBAL: Stoica:"Sunt mai optimist ca niciodată"!

Antrenorul grupării Internaţional Curtea de Argeş, Ştefan Stoica, a declarat, joi, că echipa sa a ajuns la un nivel al omogenităţii relaţiilor de joc care îi poate permite să obţină prima victorie pe teren propriu, împotriva Politehnicii Iaşi.

"Sunt foarte bucuros, venim după o victorie frumoasă la Bistriţa şi am ajuns la zero la adevăr. Din păcate, până în prezent, nu am câştigat niciun punct acasă, însă suntem foarte optimişti în ceea ce priveşte meciul cu Politehnica Iaşi. Îmi doresc foarte mult să prindem o zi bună, în care să spargem gheaţa, iar la sfârşit să ne bucurăm de prima victorie pe teren propriu. Avem prima şansă, am un sentiment de optimism mai puternic ca niciodată", a spus Ştefan Stoica la conferinţa de presă dinaintea partidei cu Politehnica Iaşi.

Tehnicianul a precizat şi care sunt problemele de lot: "Cu excepţia lui Gado, Lazăr şi Popa, toţi jucătorii sunt apţi. Contează foarte mult acest lucru pentru noi, mai ales pentru că lotul este foarte echilibrat valoric. Gado va trebui să mai aştepte aproximativ 4-5 săptămâni, plus alte 4-5 partide în picioare până îşi va intra complet în formă. La Cătălin Lazăr lucrurile sunt mai simple, dar tot va lipsi câteva săptămâni. Popa, săracul, e operat, trece printr-o perioadă extrem de grea. Este păcat, pentru că ne ajuta foarte mult, iar acum va trebui s-o ia de la început".

Alfel, Stoica s-a referit şi la cealaltă competiţie în care este implicată echipa sa: "În Cupa României vom lupta să ajungem cât de sus putem. Avem chiar şi obiectiv din partea conducerii. Este o competiţie pe care noi o respectăm şi o vom trata ca atare. La lotul pe care îl am acum la dispoziţie nu ne va fi greu să luptăm pe două fronturi. Am auzit că vom juca pe un teren foarte prost, la Vânju Mare, însă fotbaliştii de asta sunt fotbalişti, să joace indiferent de condiţii".

Internaţional Curtea de Argeş va întâlni Politehnica Iaşi, vineri, de la ora 19:00, în etapa a 7-a a Ligii I. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite