Cu ochii pe ei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La o oră după finalul jocului cu Franţa, tricolorii vor urmări diseară partida dintre celelalte două echipe ale Grupei C Olanda şi Italia se vor înfrunta într-o reeditare a

La o oră după finalul jocului cu Franţa, tricolorii vor urmări diseară partida dintre celelalte două echipe ale Grupei C

Olanda şi Italia se vor înfrunta într-o reeditare a semifinalei de la Euro 2000, când peninsularii au câştigat după loviturile de departajare.

Ambele echipe au câteva absenţe importante. După ce Ryan Babel a fost trimis acasă din cauza unei accidentări şi Arjen Robben a devenit indisponibil, cel puţin pentru meciul din această seară.

"Este o dezamăgire pentru Robben, dar şi o pierdere pentru echipă, pentru că săptămâna trecută l-am pierdut şi pe Ryan Babel, care juca pe acelaşi post", a declarat selecţionerul Olandei, Marco van Basten. Aflat într-o grupă de foc, selecţionerul batav este conştient că echipa sa poate părăsi Euro după faza grupelor.

"Dacă avem vânt în pânze, putem merge foarte departe, dar dacă vântul ne este potrivnic, din orice cauze, putem fi eliminaţi din primul tur".

Joacă Materazzi

De partea cealaltă, selecţionerul Italiei, Roberto Donadoni, va trebui să găsească înlocuitorul potrivit pentru fundaşul central şi totodată căpitanul echipei, Fabio Cannavaro.

În ceea ce priveşte banderola de căpitan, selecţionerul trebuie să se decidă între portarul Gianluigi Buffon şi atacantul Alessandro Del Piero, şansele mai mari revenindu-i primului. Cât despre centrul defensivei, se pare că Donadoni a ales perechea Materazzi - Barzagli.

La casele de pariuri, Italia are un mic avantaj, fiind considerată favorită, cu o cotă de 2.45 faţă de Olanda, care are o cotă de 2.90. În ceea ce priveşte marcatorii, atacantul italian Luca Toni este considerat de casele de pariuri drept jucătorul cu cele mai multe şanse să înscrie primul gol al meciului, cu o cotă de 6.50.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite