FOTBAL: Tătăruşanu:"Sunt nemulţumit că nu joc"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Goalkeeper-ul Stelei, Ciprian Tătăruşanu, a declarat, joi, că resimte lipsa jocurilor oficiale în tricoul roş-albaştrilor, dar cu toate acestea nu este tentat să plece de la gruparea din Ghencea şi va aştepta momentul în care Stoichiţă îl va solicita să apere, informează site-ul oficial al clubului.

"Se poate spune că sunt nemulţumit de faptul că nu joc, deoarece asta îşi doreşte orice fotbalist. Nu-mi rămâne decât să mă pregătesc şi mai bine şi să-l determin pe antrenor să apeleze la mine. Aştept să-mi vină rândul să intru din nou în poartă şi să demonstrez că merit să fiu titular. Antrenorul m-a încurajat şi mi-a spus că îşi doreşte să se bazeze sută la sută pe mine atunci când va apela la serviciile mele", a spus Ciprian Tătăruşanu.

Portarul roş-albaştrilor s-a referit şi la relaţia sa cu celălat goalkeeper al Stelei: "Concurenţa dintre mine şi Zapata este una loială şi suntem buni prieteni. Nu s-a pus problema să mă gândesc să plec de la Steaua".

Altfel, suporterii Stelei care vor dori să-şi cumpere bilete pentru meciul cu FC Vaslui o vor putea face on-line începând de la data de 12 noiembrie, iar cei care vor să-şi achiziţioneze tichete de acces de la stadion o pot face de la data de 26 noiembrie.

Preţul biletelor este următorul: Peluze-10 lei; Tribuna a II-a-15 lei; Tribuna I-20 lei; Tribuna 0-40 lei; Fotolii-75 lei. Cei care vor să cumpere bilete pentru partida cu FC Vaslui au la dispoziţie următorul program: joi, 26 noiembrie, 10:00-18:00; vineri, 27 noiembrie, 10:00-18:00; sâmbătă, 28 noiembrie, 10:00-până la începerea meciului.

Totodată, pensionarii, studenţii şi elevii vor beneficia de acces gratuit la meciul cu FC Vaslui. Pentru a intra în posesia tichetelor de acces, aceştia trebuie să le ridice personal de la casele de bilete ale stadionului în întervalul 16-19 noiembrie, între orele 10:00 şi 18:00. Tichetele vor fi eliberate doar pe baza cărţii de identitate şi a carnetului de student/elev, respectiv a talonului de pensie.

Copiii cu vârsta de până la 10 ani au accesul gratuit pe stadion, dar aceştia trebuie să fie însoţiţi de părinţi, care să-i ţină în braţe şi care să-şi asume responsabilitatea pentru comportamentul acestora în înteriorul stadionului.

Steaua va întâlni FC Vaslui în etapa a 15-a a Ligii I.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite