VIDEO: Napoli, egal cu Fiorentina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Napoli, adversara Stelei în grupele Europa League, a remizat în prima etapă din Seria, scor 1-1, în deplasare, cu Fiorentina.

A fost un meci aprins, cu multe momente tensionate, ambele echipe încheind cu un om mai puțin pe teren. Edinson Cavani, sosit în această vară la Napoli pentru 20 de milioane de euro, a deschis scorul pentru viitoarea adversară a Stelei după doar șapte minute de la debutul partidei.

Golul lui Cavani a fost puternic contestat de florentini, după ce mingea a lovit bara transversală și a căzut în apropierea liniei porții. În ciuda protestelor vechemente ale portarului Frey, arbitrul a validat golul.

D'Agostino a egalat în minutul 50 pentru gazdele de pe Artemio Franchi. Juan Vargas a primit direct cartonașul roșu în minutul 67, pentru o lovitură aplicată în față lui Campagnaro. Efectivele celor două formații au redevenit egale în minutul 74 când Blasi a primit al doilea cartonaș galben.

Portarul de Sanctis a fost unul dintre cei mai buni oameni de pe teren pentru Napoli, parând câteva șuturi periculoase. El a fost notat cu 6,5, cea mai mare notă a napoletanilor aparținând vârfului Ivan Lavezzi, 7,5. Autorul golului, Edinson Cavani a fost notat cu 7.

Napoli a evoluat în formula:
De Sanctis - Aronica, Campagnaro, Dossena, Cannavaro - Maggio, Blasi, Gargano, Hasmik - Lavezzi, Cavani. Au mai evoluat pentru fundașii Zuniga și Grava.

Vezi aici rezumatul partidei

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite