Mutu îşi află pedeapsa pe 20 martie!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu află zilele astea dacă va fi sau nu suspendat de către CONI
Adrian Mutu află zilele astea dacă va fi sau nu suspendat de către CONI

Adrian Mutu, care a fost suspendat după ce a fost depistat pozitiv de două ori cu sibutramină, a revenit, ieri, la Florenţa din vacanţa din Santo Domingo şi se va antrena alături de colegi în această după-amiază.

Publicaţia "La Nazione" a scris astăzi că Mutu s-a întors în Italia iar luni se va prezenta în faţa procurorului antidoping al CONI.. "Mutu a revenit la Florenţa după câteva zile de vacanţă acasă la soţia sa Consuelo iar astăzi este posibil să participe la antrenamente cu colegii de la Fiorentina. Săptămâna viitoare, luni, el va fi audiat de către procurorul antidoping al CONI. Mutu vrea să demonstreze buna sa credinţă. Potrivit unor zvonuri se pare că procurorul ar putea să nu considere valid testul pozitiv de la Chelsea - deci Mutu nu va fi considerat recidivist -, dar îi va imputa jucătorului faptul că nu a informat medicul echipei din Florenţa că ia pilule pentru slăbit", notează publicaţia italiană, citată de firenzeviola.it

Totodată. site-ul fiorentina.it anunţă azi că Mutu va afla sentinţa în cazul "Sibutramina" în a doua jumătate a lunii martie, cel mai probabil pe data de 20.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite