Renașterea lui Mutu și a lui Totti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La meciul Fiorentina - AS Roma, scor 2-2, au strălucit "două vechi glorii" ale campionatului Italiei, Adrian Mutu şi Francesco Totti, care "au renăscut" după o primă parte a sezonului ratată, scrie agenția de presă AFP, citată de Mediafax.

Mutu a marcat un gol în minutul 22 şi a fost autorul pasei decisive la reuşita lui Gamberini, din minutul 35. Totti a înscris ambele goluri ale echipei AS Roma, în minutele 27 şi 52.

"Întoarcerea pedepsitului", a scris AFP despre Adrian Mutu , menţionând suspendarea de nouă luni a românului şi faptul că atacantul a petrecut o perioadă exclus din lot. "El a regăsit gustul muncii, simţul echipei şi şi-a regăsit nivelul. Dacă Viola a revenit în cursa pentru Liga Europa, i-o datorează lui", menţionează agenţia France Presse.

"Trezirea căpitanului", a notat AFP despre Totti. "La vârsta de 34 de ani, idolul Romei părea să fie în declin. Singura sa influenţă asupra sezonului ar fi fost rolul său activ în plecarea lui Claudio Ranieri, antrenor cu care avea relaţii reci. El înscria doar din penalti, dar în decurs de o săptămână a reuşit două duble, între care şi cea de neuitat din derbiul cu Lazio, scor 2-0. El a marcat nouă goluri în acest sezon în Serie A, 201 în întreaga carieră. Numirea lui Vincenzo Montella ca antrenor i-a făcut bine. Plasat singur în vârf, ca în vremurile bune, şi-a regăsit întreaga influenţă. Roma contează pe el pentru a accede în Liga Campionilor", adaugă sursa citată.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite