Mutu: "O eternă promisiune şi atât"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Făcând o trecere în revistă a achiziţiilor de atacanţi făcută de patronul lui Chelsea, Roman Abramovich, cotidianul spaniol îl descrie astfel pe român: "O promisiune de viitor, care atât a şi rămas".

Plecând de la recentul transfer al spaniolului Fernando Torres la Chelsea, Marca trece în revistă atacanţii cumpăraţi de magnatul rus de la începuturile sale la formaţia londoneză, în dorinţa de a cuceri un trofeu european. "Fernando Torres se adaugă unei lungi liste de atacanţi centrali transferaţi de rusul Roman Abramovich de la sosirea sa la Chelsea. Opt sezoane şi circa 240 de milioane de euro investite în jucători de renume, precum Shevchenko sau Hernan Crespo. Doar Drogba a fost capabil de a se transforma într-un jucător indiscutabil în atacul 'albaştrilor'", scrie cotidianul sportiv madrilen.


"Rusul a parcurs un drum lung pentru a construi acest atac de vis: Torres-Drogba. Cea mai mare sumă scoasă din buzunare a fost în chiar primul său sezon la Chelsea (2003-2004), când a cheltuit 171 de milioane pe 12 jucători. Atunci a început de la zero şi pentru linia de atac, Abramovich a pus ochii pe Italia. De acolo a adus un atacant consacrat: Hernan Crespo (24 de milioane de euro) şi o promisiune de viitor, care asta a şi rămas, românul Mutu (22 de milioane)", susţine Marca.

Citeşte pe adevarul.es lista de atacanţi cumpăraţi de Chelsea în era Abramovich şi ce ofertă iniţială a făcut rusul pentru Torres astă-vară, refuzată atunci de Liverpool.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite