Mourinho, amendat cu 25.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mourinho este cunoscut pentru caracterul său temperamental
Mourinho este cunoscut pentru caracterul său temperamental

Comisia de Disciplină a Federaţiei Italiene de Fotbal a decis să amendeze cu câte 25.000 de euro gruparea Internazionale Milano şi pe antrenorul Jose Mourinho, pentru declaraţii făcute de portughez după finala Cupei Italiei, informează Gazzetta dello Sport.

Internazionale Milano, echipă de la care Jose Mourinho a plecat recent la Real Madrid, a învins în finala Cupei Italiei, în data de 5 mai, formaţia AS Roma, scor 1-0.

Mourinho a insinuat, la începutul lunii mai, că AS Roma ar putea oferi bani echipei Siena pentru a învinge formaţia Inter în ultima etapă a campionatului Italiei: "Cine ştie? Poate acum, că nu trebuie să plătească recompense pentru câştigarea Cupei Italiei, Roma este disponibilă să dea mai mulţi bani Sienei pentru a ne învinge în ultima etapă a campionatului".

Internazionale Milano a câştigat în sezonul 2009/2010 al cincilea titlu consecutiv de campioană a Italiei, după ce s-a impus în ultima etapă, în deplasare, scor 1-0, în meciul cu Siena.

Internazionale Milano a obţinut al 18-lea titlu din istorie după ce a reuşit să termine în fruntea clasamentului cu un avans de două puncte faţă de AS Roma.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite