Mourinho îi acuză pe cei de la ŢSKA Moscova de dopaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul lui Inter Milano a început războiul psihologic cu ruşii, pe care îi va întâlni în această seară în sferturile Ligii Campionilor.


"Doi jucători de-ai lor au fost descoperiţi pozitiv cu o substanţă interzisă. E ceva anormal. E ceva gri în drumul lui ŢSKA în Liga Campionilor", a spus Mourinho.

În decembrie 2009, doi jucători ai formaţiei ŢSKA, Serghei Ignaşevici si Alexei Berezuţky, au fost testaţi pozitiv cu un stimulent, după un meci din faza grupelor Ligii Campionilor, din 3 noiembrie, cu Manchester United.

Ulterior, cei doi au fost suspendaţi pentru un meci de către organismele disciplinare ale UEFA, iar clubul a primit o amendă de 25.000 de euro.

ŢSKA Moscova s-a apărat explicând că medicul clubului uitase să notifice autorităţile antidoping că ambii jucători au primit medicamente împotriva răceli, care necesită o cerere de autorizare în scopuri terapeutice.

Partida Inter Milano - ŢSKA Moscova, din prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, va avea loc, miercuri, de la ora 21.45, la Milano.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite