Lucescu: „Nu a curs şampanie în vestiar”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

Şahtior Doneţk a câştigat campionatul Ucrainei, după ce a învins pe teren propriu, scor 1-0 , formaţia Dinamo Kiev, într-un meci în care Răzvan Raţ a intrat în minutul 90.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Ilsinho, în minutul 15. Jadson a ratat un penalty pentru Şahtior în minutul 85. La Dinamo Kiev, mijlocaşul Tiberiu Ghioane a fost introdus pe teren în minutul 76. Cu o etapă înainte de finalul campionatului, Şahtior Doneţk a acumulat 74 de puncte, cu şase mai mult decât ocupanta locului secund, Dinamo Kiev, şi şi-a asigurat matematic titlul de campioană. Acesta este cel de-al patrulea titlu de campion al Ucrainei câştigat de Mircea Lucescu cu Şahtior Doneţk, după cele din 2005, 2006 şi 2008.

„Este foarte important să câştigi patru titluri în şase ani. Dintre cei care au câştigat primul titlu, pe teren au fost numai Srna şi Hubschman. Au venit mulţi jucători noi în timp ce alţi fotbalişti importnaţi au plecat, dar echipa nu a devenit mai slabă. Cred că acum jucăm mult mai bine", a spus Mircea Lucescu la conferinţa de presă. De altfel, în momentul în care a intrat în sala unde se ţinea conferinţa, antrenorul român a fost întâmpinat cu aplauze. „Nu a curs şampanie în vestiar pentru că nu am făcut pregătiri în acest sens. Ne interesa doar victoria cu Dinamo Kiev", a mai afirmat „Il Luce", care crede că va renunţa la antrenorat doar în momentul în care nu va mai iubi fotbalul.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite