O minune nu ține mai mult de trei zile. Ion Marin știe de ce!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Înainte de startul sezonului, arabii se înţeleseseră cu tehnicianul român, însă, au renunţat la el pentru a-l lua pe Maradona!
Înainte de startul sezonului, arabii se înţeleseseră cu tehnicianul român, însă, au renunţat la el pentru a-l lua pe Maradona!

După un incredibil 5-0 în meciul de Cupă, contra celor de la Al Wasl, echipa lui Maradona, Dubai Club a pierdut primul meci din campionat.

Elevii lui Ion Marin s-au deplasat la Ras Al-Khaimah, pentru partida cu nou-promovata Emirates Club. ”Săpăligă” a plecat cu mâna goală de acolo, Dubai Club fiind învinsă cu 1-2. Victoria contra trupei lui Maradona a trecut deja, iar următoarele etape aduc numai adversari unul și unul pentru tehnicianul român. Al Shabab, Al Ain si Al Nasrplănuiesc să le dea bătăi de cap lui Marin și-ai lui.

Azi intră în scenă și ceilalți români din Emirate. Al Ain, echipa pregătită de Cosmin Olăroiu și unde Mirel Rădoi este jucător de bază, va da piept, pe propriul teren, cu Al Nasr, trupa de ale cărui destine se ocupă Walter Zenga.

Valeriu Tița, antrenorul lui Sharjah, va încerca să calce și el pe urmele lui Ion Marin, întâlnind echipa legendarului Maradona, Al Wasl.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite