290,9 milioane de euro, cifra de afaceri a lui Bayern Munchen!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Căpitanul Philipp Lahm are motive de bucurie
Căpitanul Philipp Lahm are motive de bucurie

Clubul Bayern Munchen a avut o cifră de afaceri de 290,9 milioane de euro în sezonul 2010/2011, în care nu a câştigat niciun trofeu, a anunţat gruparea germană la Adunarea Generală anuală, informează AFP.

"Bayern poate să îşi privească viitorul cu seninătate", a afirmat directorul financiar al clubului, Karl Hopfer.

Directorul executiv Karl-Heinz Rummenigge s-a declarat mândru în special de dublarea lichidităţilor la 129,1 milioane de euro, ceea ce îi va permite grupării bavareze să abordeze cu relaxare următoarele perioade de transferuri.

Clubul german, care are în palmares 22 de titluri naţionale, a investit peste 40 de milioane de euro în intersezon, pentru a obţine serviciile jucătorilor Manuel Neuer, Jerome Boateng şi Rafinha.

Bayern, care în sezonul trecut s-a clasat pe locul trei în Germania, a înregistrat în 2010/2011 o cifră de afaceri clasată pe locul doi în topul celor mai bune din istoria clubului, după cea record de 312 milioane de euro din 2009/2010, perioadă încununată cu o dublă Cupă/campionat şi cu disputarea finalei Ligii Campionilor.

Le Bayern, qui n'avait accroché qu'une troisième place la saison dernière, présente son deuxième meilleur chiffre d'affaires derrière le record de 312 millions d'euros la saison 2009-10 riche d'un doublé Coupe/Championnat d'Allemagne et de la finale de la Ligue des champions.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite