25 de milioane de euro pentru noua perlă a Braziliei! Neymar, aproape de Chelsea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curtat de mai multe cluburi europene, atacantul brazilian Neymar ar putea semna în cel mai scurt timp cu Chelsea. Londonezii au trimis pe adresa clubului Santos o ofertă de 25 de milioane de euro, cu 5 mai bună decât precedenta, făcută în luna ianuarie a acestui an.

Mai mult, patronul Roman Abramovici este dispus să se deplaseze în Brazilia pentru a purta o discuţie personală cu jucătorul în încercarea de a-l aduce pe acesta pe Stamford Bridge.

În cazul în care mutarea se va concretiza, aproape sigur Chelsea se va despărţi de măcar unul din atacanţii care au dus greul la clubul londonez până acum, Nicolas Anelka şi Didier Drogba, pentru a mai estompa din sacrificiile financiare făcute pentru achiziţionarea în iarnă a spaniolului Fernando Torres.

Totodată, la gruparea "The Blues" ar putea reveni tehnicianul olandez Guus Hiddink pe postul lăsat liber în urma demiterii lui Ancelotti. Antrenorul batav în vârstă de 64 de ani a mai pregătit-o pe Chelsea în 2009 şi a rămas în relaţii destul de calde cu Abramovici, astfel că ar accepta fără prea multe condiţii o întoarcere la Londra.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite