Prea mici pentru un Lyon aşa de mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua a pierdut aseară la Lyon (2-0) şi rămâne cu un punct după patru meciuri, având şanse mici de a scăpa de ultimul loc din grupă. Steaua a pierdut la Lyon. Nimic neprevăzut. Chiar dacă mai organizaţi decât la meciul-tur, roş-albaştrii n-au putut emite pretenţii în faţa unei maşini de fotbal.

44 de minute a rezistat eroic apărarea Stelei în faţa presiunii cvasitotală exercitată de jucătorii lui Olympique Lyon.A trebuit să vină o nouă execuţie magistrală a lui Juninho pentru ca Zapata să fie nevoit să scoată mingea din plasă. Dorinel Munteanu a presimţit că va fi ceva rău pentru echipa sa la acordarea loviturii libere, întrucât s-a întors nervos spre propria bancă.

Până atunci, Steaua s-a organizat foarte bine în defensivă, în unele momente chiar cu toţi jucătorii în jumătatea proprie, şi nu le-a oferit lyonezilor prea multe oportunităţi de a marca. Posesia balonului de 60 la 40 la sută în favoarea francezilor spune multe despre felul cum au decurs ostilităţile.

Şanse minime la Cupa UEFA

În ofensivă însă echipa din Ghencea nu a realizat absolut nimic. Vârful Kapetanos a fost mult prea izolat de coechiperi pentru a putea emite vreo pretenţie.Scenariul a continuat la fel şi în actul doi. Atacurile s-au succedat precum valurile unei mări, iar în minutul 53, la ieşirea greşită a lui Zapata, Petre Marin a scos mingea cu capul de pe linia porţii.

Golul înscris de Revelliere a fost doar un premiu pentru un Lyon spectaculos. Chiar dacă nu a mai fost umilită ca la Bucureşti, Steaua nu a putut realiza mai mult, iar perspectivele de a prinde locul 3 şi de a putea juca la primăvară în Cupa UEFA devin tot mai mici.

Clasament Grupa F

1.    Lyon    4    2    2    0    10-6    8
2.    Bayern    4    2    2    0    6-2    8
3.    Fiorentina    4    0    3    1    3-6    3
4.    Steaua    4    0    1    3    3-8    1

Olympique Lyon – Steaua ..............................................................................................2-0
Juninho 44, Reveillere 89

Fiorentina – Bayern München ....................................................................................1-1

Lyon: Lloris - Grosso, Cris, Boumsong, Reveillere - Ederson (Kallstrom 75), Makoun, Juninho, Toulalan - Keita (Delgado 75), Benzema (Piquionne 81). Antrenor: Claude Puel

Steaua: Zapata - Ogăraru, Ghionea, Goian, Marin - Nicoliţă, Rădoi, Stancu (Dayro Moreno 61), Tiago, Szekely (Semedo 46, Arthuro 80) - Kapetanos. Antrenor: Dorinel Munteanu

Goluri: Juninho 44, Reveillere 89
Stadionul Stade Gerland: 40.000
Arbitru: Mejuto Gonzalez (Spania)
Mutu 11 / Borowski 78

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite