Lionel Messi renunță la ”Balonul de Aur”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Messi
Messi

Fotbalistul va dona trofeul muzeului clubului catalan. Va fi al doilea "Balon de Aur" care se află în vitrina muzeului, după cel al bulgarului Hristo Stoichkov.

Fotbalistul argentinian Lionel Messi (FC Barcelona) va renunţa la "Balonul de Aur", acordat de revista "France Football", celui mai bun jucător din lume, anunţă ziarul catalan "Sport".

Messi, care a avut numai cuvinte de laudă şi de mulţumire față de colegii săi și față de clubul la care activează, a decis să doneze trofeul muzeului clubului catalan. Acest lucru se va face într-un cadru festiv, care va avea loc astăzi, cel mai probabil după antrenamentul de dimineață.

Trofeul lui Messi va fi al doilea "Balon de Aur" care se afla în vitrina muzeului clubului catalan, după cel donat de bulgarul Hristo Stoichkov. Câştigător al trofeului din anul 1994, fotbalistul bulgar a făcut acelaşi gest precum, acum, argentinianul.

Lionel Messi nu se află la prima acţiune de acest gen. Anul trecut, după ce a marcat golul cu numărul 5.000 din campionatul spaniol, el a donat muzeului ghetele, tricoul şi balonul care s-a jucat partida cu Racing Santander.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite