Messi și Cristiano Ronaldo, audiați într-un proces al lui Laporta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiano Ronaldo și Messi vor fi chemați în fața judecătorului
Cristiano Ronaldo și Messi vor fi chemați în fața judecătorului

Un impresar îl acuză pe președintele FC Barcelona că nu i-a plătit comisionul pentru niște acțiuni desfășurate în Uzbekistan, la care au participat mai mulți fotbaliști.

Președintele clubului FC Barcelona, Juan Laporta, riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la opt ani, anunță ziarul "Marca". Laporta nu s-a prezentat la un proces intentat de impresarul de jucători Bayran Tutumlu. Acesta din urmă reclamă faptul că președintele grupării catalane nu i-a plătit comisionul pentru niște acțiuni pe care Laporta le-a organizat în Uzbekistan.

Conform sursei citate, nici Laporta și nici avocații săi nu s-au prezentat la această înfățișare, iar judecătorul l-a condamnat pe Laporta la plata datoriei. Tutumlu reclamă faptul că Laporta trebuia să-i plătească 10% din banii pe care i-a încasat în urma unor acțiuni desfășurate în Uzbekistan. Suma ar depăși 10 milioane de euro.

Cum Laporta nu a fost prezent la întâlnirea de joi, Tutumlu va prezenta o plângere penală împotriva sa, în urma căreia președintele FC Barcelona ar putea fi condamnat la executarea unei pedepse cu închisoarea. Pedeapsa maximă pentru astfel de cazuri este de opt ani.

Puyol, Iniesta, Messi, Eto´o și chiar jucătorul Realului, Cristiano Ronaldo vor fi chemați în fața instanței pentru a da declarații în acest proces.

Vezi pe adevarul.es ce legătură au acești fotbaliști cu scandalul

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite