VIDEO: Hattrick pentru Messi. Lionel Messi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Messi a fost în rol de James Bond pentru Barcelona, aducând pe Nou Camp Supercupa Spaniei după o evoluție magnifică și trei goluri marcate. Barca a învins Sevilla cu 4-0, după ce pierduse turul cu 1-3.

Extratereștrii Barcelonei "au rezolvat" primul trofeu al sezonului, învingând Sevilla după o nouă demonstrație de magie. Fără niciun campion mondial pe teren în tur, când au pierdut cu 1-3, cei de la Barcelona au făcut spectacol în fața propriilor fani iar Messi a "acționat" asemenea unui erou din filmele de acțiune.

Trei goluri marcate în urma unor faze care l-au făcut probabil pe Jose Mourinho să deschidă laptopul și să înceapă să caute antidot pentru jocul magnific al echipei antrenate de Pep Guardiola.

Konko și-a trimis în proprie poartă o centrare a lui Pedro, după o șarjă a acestuia pe dreapta, după doar 14 minute de joc. Peste nici 10 minute, Messi și-a început misiunea, excelent servit de Xavi și a mai punctat o dată chiar înainte de pauză, după o pasă a lui Alves.
Cu gândul deja la trofeu, Messi a mai marcat pe finalul partidei, în minutul 90, pentru un start luat parcă la volanul unui Aston Martin.

La Barcelona a debutat și super-achiziția verii, David Villa, care a fost foarte aproape de a marca în minutul 78.

Vezi aici rezumatul partidei

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite