„În meciul cu Oţelul mă tem de Gabriel Paraschiv”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stelistul se aşteaptă la un meci greu la Galaţi şi îşi doreşte ca derby-ul dintre CFR Cluj şi Dinamo să se termine la egalitate. Janos Szekely se întoarce astăzi la Galaţi ca adversar, pentru prima oară după transferul la Steaua din această vară.

Adevărul: Janos, ţi-e teamă de Oţelul?

Janos Szekely: Nu are de ce să-mi fie teamă, deoarece îi cunosc foarte bine pe jucătorii de acolo. Sunt convins că vom obţine cele trei puncte.

Care sunt cei mai periculoşi jucători gălăţeni?

Sunt mai mulţi fotbalişti buni la Galaţi, însă cel mai periculos, în opinia mea, este Paraschiv. De el mă tem cel mai mult.

Cum îţi petreceai timpul la Galaţi şi cum îl petreci acum când joci la Steaua?

Şi înainte şi acum stau mai mult alături de familie. Îmi împart viaţa între antrenamente, cantonamente şi meciuri. Mă uit la filme destul de des.

Cum comentezi eliminarea Stelei din Cupă?

Este un eşec neaşteptat. Suntem, însă, nevoiţi să-l uităm foarte repede.

În 2004 ai eliminat Steaua pe când jucai la „U” Cluj, iar tu ai marcat golul victoriei. Cum te-ai simţit?

A fost unul dintre cele mai importante meciuri din cariera mea. Nu ne aşteptam să eliminăm Steaua.

După un început bun de sezon este mai greu acum să prinzi un post de titular?

Din nefericire, a venit acea accidentare care m-a îndepărtat de posibilitatea obţinerii unui post de titular. Nu dezarmez, însă, şi voi lupta din răsputeri să ajung din nou la forma de dinainte de accidentare.

Ce rezultat îţi doreşti la CFR Cluj – Dinamo?

Cred că un egal ar fi cel mai avantajos pentru noi.

Toja şi Dayro, egali cu Brazilia

Juan Carlos Toja şi Dayro Moreno, fotbalişti ai echipei Steaua, au jucat pentru naţionala Columbiei în meciul disputat în deplasare cu Brazilia, scor 0-0, în preliminariile Mondialului din 2010. Toja a fost integralist, iar Dayro Moreno a intrat pe teren în minutul 70, în locul lui Carlos Quintero.

Presa din Columbia a remarcat jocul naţionalei şi l-a lăudat pe Toja. În schimb, naţionala Braziliei a fost huiduită de spectatorii de pe Maracana, iar fanii au cerut demisia selecţionerului Carlos Dunga. În urma acestui rezultat, Columbia ocupă locul şapte în grupa  sud-americană a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2010.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite