Suporterii lui Stuttgart au cerut demisia preşedintelui şi antrenorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Marica
Ciprian Marica

Suporterii echipei germane Stuttgart, adversara directă a Unirii Urziceni pentru calificarea în optimile Ligii Campionilor, au reacţionat violent după remiza (1-1) obţinută de favoriţii lor în meciul de acasă cu Bochum din Bundesliga şi au luat cu asalt sediul clubului, provocând 2 răniţi în rândul forţelor de ordine.

După meci, al 8-lea fără victorie pentru Stuttgart (locul 16), câteva sute de suporteri s-au adunat în faţa sediului clubului şi au cerut demisia preşedintelui şi antrenorului Markus Babbel.

Suporterii au forţat uşile biroului direcţiei clubului, unde avea loc o şedinţă de criză, poliţia fiind nevoită să fac uz de gaz paralizant. Incidentele au continuat în jurul stadionului, în urma cărora 2 poliţişti au fost răniţi şi 3 suporteri arestaţi.

La sosirea la stadion, autocarul jucătorilor de la Stuttgart a fost bombardat cu proiectile de către suporterii care au strigat şi ameninţări cu moartea la adresa fotbaliştilor.

Markus Babbel, care va fi foarte probabil demis, a preluat postul de antrenor la Stuttgart, unde evoluează internaţionalul român Ciprian Marica, în noiembrie 2008, înlocuindu-l pe Armin Veh, care cucerise titlul în Bundesliga în 2007.

Stuttgart şi Unirea Urziceni se înfruntă miercuri în Liga Campionilor, elevii lui Dan Petrescu având nevoie de un egal pentru a se califica în faza următoare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite